Kauppa

Tapahtumat

Aloita Golf

ALOITA GOLF

MITEN MUKAAN?

Alkeiskurssilta saat tarvittavat tiedot ja taidot lajin aloittamiseen. Alkeiskurssin päätteeksi suoritetaan pelikoe eli Green Card-koe. Green Card antaa oikeuden pelata par 72 –kentällä. Ennen kurssia voit tulla tutustumaan lajiin myös itsenäisesti. Toimistostamme voit ostaa poletin, jolla saat korillisen harjoituspalloja sekä vuokrata mailan kokeilukerralle. Harjoitusalueet ovat kaikkien vapaassa käytössä, erillistä ajanvarausta niihin ei tarvitse tehdä.

MITÄ TARVITSET?

Aluksi tarvitset vain mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet ja lenkkitossut. Huomioitavaa on huolehtia säänmukaisesta varustuksesta.

MITÄ MAKSAA?

Seuran jäsenmaksu on aikuisilta 85e/vuosi (sis. vakuutus). Aikuisjäsenille tulee lisäksi ensimmäisenä vuonna liittymismaksu 50e. Nuorisojäsenyys on 60e ja juniorijäsenyys 42e. Liittymismaksua ei veloiteta. Jäsenmaksuun sisältyy vakuutus ja Golflehti kotiin kannettuna. Alkeiskurssilta jäseneksi kaudella 2023 liittyvät saavat kuukauden pelioikeuden YSI+ kentälle.

Alkeiskurssin saat suoritettua Aurinko Golfissa edullisesti 75 euron hintaan yhden päivän aikana tai 99 euron hintaan kahtena päivänä.